Xhoi-Aq sa më do

Ndryshe nga personazhit që Xhoi i drejtohet në këngë unë do ti them sa e dua, goxha. Kjo për shkak se kënga në tërësi por dhe zëri i saj përcjell një energji të mirë, qetësi dhe pozitivitet. Muzika që është tërësisht mesdhetare, me tinguj të lehtë të kitares dhe që në refren apo pjesë të caktuara të këngës ka dhe elemente të modernes të ndërthurura mirë, mund të bëjnë të kërcesh në një perëndim dielli ose ta dëgjosh gjatë një udhëtimi me makinë.

Lajmi i mirë: Një këngë dhe prezantim i ngrohtë për prezantimin e Xhoit në festival, ku ka më mirë se kaq

Lajmi i keq: Një zhvillim ndryshe ose surprizë në tekst nuk do ta dëmtonte këngën përkundrazi, por këtë nuk e pamë kësaj rradhe.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here