LATEST ARTICLES

“Më ftuan të këndoja në ditëlindje, pastaj më përzunë pa më dhënë lekët”

Këngëtarja Xhoi për herë të parë tregon në publik një incident gjatë një ditëlindjeje. Ndoshta tani duket si barsoletë, po nga mënyra...

Rrëfehet Xhoi Kallaverja: Në “Kënga Magjike” vihej re kush ishte ‘Big’ e kush ishte...

Pamela Aliaj – Në festivalin e Këngës Magjike këtë vit spikatën shumë zëra të rinj, të cilët mund të themi me plot gojë...

Biografia

English Xharie Kallaverja was born in Peshkopi (Diber) June 19, 1987.Her art name is Joi ! She has...

Eventet

Kënga Magjike, java e gjashtë: “Lajmi i mirë dhe lajmi i keq”

Xhoi-Aq sa më do Ndryshe nga personazhit që Xhoi i drejtohet në këngë unë do ti them sa e...

Këngëtarja tregon politikanin e saj të preferuar, i këndon edhe një refren kënge. Ndërsa...

Xhoi Kallaverja merr pjesë në “Kënga Magjike” me këngën “Aq sa më do”, e ftuar në emisionin Kafe In, Xhoi është pyetur...